Kapadokya Üniversitesinden MEB Öğretmenlerine Hizmet İçi Eğitim | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesinden MEB Öğretmenlerine Hizmet İçi Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığının tüm Türkiye’de görev yapan uçak bakım alan öğretmenlerine üniversitemiz ücretsiz eğitim verecek.

Üniversitemiz tarafından verilecek eğitimin süresi, içeriği ve kapsamı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, myTECHNIC yetkilileri ve Mütevelli Heyet Koordinatörümüz Funda F. Aktan’ın katıldığı toplantıda belirlenerek kamuoyuna duyuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığının mesleki ve teknik eğitim alanında üniversitemiz ile yaptığı iş birliği anlaşması gereğince 17 Haziran - 12 Temmuz 2019 tarihleri arasında tüm Türkiye’de görev yapan uçak bakım alan öğretmenlerine myTECHNIC koordinasyonu ile üniversitemiz tarafından 102 saat sürecek ücretsiz iş başı ve mesleki gelişim eğitimleri verilecek.