Kapadokya Üniversitesinde Tübitak 3001 Proje Çalıştayı Düzenlendi | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesinde Tübitak 3001 Proje Çalıştayı Düzenlendi

Kapadokya Üniversitesinde 09. 08. 2018 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol’un yürütücülüğünü yaptığı “Kayseride Algılanan Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Kullanımındaki Değişim: 2004-2017 Yılları Karşılaştırması” adlı TUBİTAK-3001 Proje çalıştayı düzenlendi. Çalıştayın amacı projeden elde edilen sonuç çıktılarının il sağlık yöneticilerinden oluşan karar mercileri ve hizmet yürütücüleri ile paylaşılması ve bölgedeki mevcut sağlık politikalarının sürdürülmesi ve geliştirilmesi yönünde görüş oluşturulmasını sağlamaktır.

Açılış konuşmasını Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ın yaptığı çalıştayda Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim üyesi Ali Ramazan Benli “Sağlıkta Dönüşüm Programı ve Yansımaları”, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan “Kayseri’de Sağlık Hizmetlerinin Kalitesi ve Gelişimi” konulu sunumlarını yaptılar. Prof. Dr. Vesile Şenol ise “Kayseride Algılanan Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Kullanımındaki Değişim: 2004-2017 Yılları Karşılaştırması” konulu proje sonuçlarının sunumunu yaparak, katılımcılarla proje sonuçları ve önerilere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.