Öğrencilerimize Yurtdışı Eğitim Semineri Verildi | Kapadokya Üniversitesi

Öğrencilerimize Yurtdışı Eğitim Semineri Verildi

Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) yetkilileri öğrencilerimize “Almanya’da Yükseköğrenim, Araştırma İmkanları ve DAAD Bursları” konulu seminer düzenledi.

Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) Ankara Ofisi ve üniversitemiz işbirliği ile gerçekleştirilen “Almanya`da Yükseköğrenim, Araştırma İmkânları ve DAAD Bursları” konulu seminer, DAAD Ankara Koordinatörü Franziska Trepke ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vesile Şenol’un da katılımıyla Ürgüp Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilirken, akademisyen ve öğrencilerin seminere yoğun ilgisi vardı.

Seminere konuşmacı olarak katılan DAAD Ankara Ofisi Eğitim Danışmanı Ahmet Dalgıçoğlu, öğrencilere Almanya’daki üniversite sistemi, öğrenci hayatı, araştırma ve staj imkanları hakkında bilgiler verdikten sonra “DAAD, Almanya’daki yüksek öğrenim kurumlarında bir yönetim organizasyonudur ve 60 farklı ülkede temsilcilik ve ofisleri vardır” tanımını yaparak DAAD’ın amaçları, faaliyet alanları ve bursları hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi.

Seminer sonunda Öğretim Görevlisi Nihan Gizem Kantarcı tarafından günün anısına Eğitim Danışmanı Ahmet Dalgıçoğlu’na çini tabak hediye edildi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız